Зов за помощ: „Заедно за Ники“ – благотворителен мач в Елхово!

четвъртък / 1 октомври / 2015 10:28

Зов за помощ: „Заедно за Ники“ – благотворителен мач в Елхово!

Tази събота /3 октомври/ от 10:00 часа на градския стадион в град Елхово ще се проведе благотворителен турнир по мини футбол под надслов „Заедно за Ники”. Участие ще вземат шест отбора от Елхово и Ямбол, които ще бъдат разделени в две групи. Победителите от тях ще се изправят един срещу друг във финален мач. За разлика от минали години обаче, този път основната цел на всички е една – да се помогне на Ники, който от години се бори за своя шанс да живее нормално.

Николай Димитров е от Елхово, след тежка катастрофа и няколко дни в кома, страда от Сирингомиелия и Синдром на Киари. Това е рядко срещано заболяване, което се характеризира с образуване на кухини в гръбначния мозък. Наблюдава се главоболие, умора, мускулна слабост, нарушена координация, замаяност, гадене, а при по тежки случаи и парализа. Николай може да се оправи, но за целта трябва да бъде опериран в най-добрата клиника по неврохирургия в света в град Хановер – Германия. Операцията ще бъде извършена от доц. д-р Венелин Гергинов. За да бъде осъществена обаче е необходима сумата от 30 000 евро, която е непосилна за него и семейството му.

НИКИ ИГРАЕ НАЙ-ВАЖНИЯ МАЧ В ЖИВОТА СИ, НЕКА БЪДЕМ ЧАСТ ОТ НЕГО И МУ ПОМОГНЕМ!

Всеки, който има желание и възможност може да преведе средства по откритата сметка.

BG65STSA93000022955037

Благодарим Ви!

4 Коментара за “Зов за помощ: „Заедно за Ники“ – благотворителен мач в Елхово!”

 1. Христо Христов

  петък / 2 октомври / 2015

  Това е само сметката. Какъв е кодът на сметката и в коя банка?

 2. Загрижен потребител

  петък / 2 октомври / 2015

  Банката е ДСК, но дайте и трите имена на титуляра на сметката. При всяка една транзакция (особено при такива случаи като този) се изисква трите имена на получателя, тъй като ако някои нареди плащане чрез електронно банкиране рискуваме превода да бъде върнат на изпращача.

 3. Dimiyr

  понеделник / 5 октомври / 2015

  Nqkoi znae li kolko oshte ostava da se sybeat?

 4. Анонимен

  вторник / 3 ноември / 2015

  Nikolai Dimitrov Dimitrov sa trite imena

Оставете коментар